Zonnepanelen: betrouwbaar advies

De juiste zonnepanelen koop je met ons persoonlijke advies. HRsolar uit De Lier voorziet je graag van gedegen en betrouwbaar advies. Wij maken al onze zonnepanelen zelf in Nederland en doen dit al sinds 2002. Wil je graag uitgebreid advies over welke zonnepanelen het best passen bij jouw huishouden? Dan staan we je met plezier te woord!

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

De beste zonnepanelen vind je met behulp van ons deskundige advies

Iedere klant die zonnepanelen bij ons koopt, voorzien we van deskundig advies. We vinden het belangrijk dat je de juiste zonnepanelen bij ons aanschaft, zodat je een eerlijke opbrengst van jouw investering in groene energie ontvangt. Met onze zonneboilercalculator bereken je eenvoudig de hoeveelheid aan zonnepanelen die je nodig hebt en krijg je direct aanbevelingen op maat voor jouw woonsituatie. Uiteraard is een extra uitleg mogelijk wanneer je contact met ons opneemt. Een van onze medewerkers vertelt je dan meer over het verkregen advies en denkt na over welk systeem het best past bij jouw wensen.

Neem contact met ons op voor zonnepanelenadvies

Vraag een offerte bij ons aan voor zonnepanelen, nadat je advies van onze calculator hebt gekregen. We installeren de panelen voor je als je dit wenst. Neem contact met ons team in De Lier op voor meer informatie door te bellen naar 0174 523 303 of door het contactformulier in te vullen.