Een zonnecollector plaatsen

Wil jij een zonnecollector bij jouw woning plaatsen? Laat dit dan over aan de experts van HRsolar uit De Lier. Al sinds 2002 zijn wij werkzaam in de branche van zonnecollectoren en verbinden we de zon met onze innovatieve technologie├źn. Kies ervoor om een zonnecollector te laten plaatsen en maak op deze manier de keuze voor een duurzame toekomst.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Een zonnecollector plaatsen wij zeer vakkundig bij jou op locatie

Door een zonnecollector te laten plaatsen, wordt de overstap naar een woning zonder gas een stuk eenvoudiger. Met onze zonneboilercalculator bereken je eenvoudig wat de aanschafkosten zijn. Ook krijg je inzicht in de opbrengsten die je met een zonnecollector vergaart. Hoe meer mensen er in ons land kiezen voor groene energie met een goede opbrengst, hoe beter we bezig zijn voor het milieu. De zonnecollectoren die we bij jou thuis plaatsen, produceren we bij ons bedrijf in Nederland. Zo hoeft de zonnecollector, ook wel warmtecollector genoemd, maar kort op transport voor we deze bij jou op locatie installeren.

Benader ons voor de mogelijkheden

Wil je een zonnecollector laten plaatsen? Neem dan contact met ons team uit De Lier op en vul het contactformulier in of bel naar 0174 523 303. We vertellen jou graag meer over de mogelijkheden van zonnecollectoren en geven advies over jouw persoonlijke situatie.