Zonnecollector kopen

Door een zonnecollector te kopen, maak je je huis klaar voor de toekomst. HRsolar uit De Lier, vlak bij Den Haag, is gespecialiseerd in innovatieve zonneboilers met een bijbehorende zonnecollector, die je ook vakkundig kunt laten plaatsen. Zo zet je een belangrijke stap naar een gasvrije woning!

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Een zonnecollector kopen om water of ruimtes in huis efficiënt te verwarmen

Een zonnecollector, die je op het dak van je woning kunt plaatsen, is een essentieel onderdeel van de zonneboiler. De zonnecollector absorbeert het zonlicht, wat gebruikt wordt om de collectorvloeistof te verwarmen. Deze warmte stroomt vervolgens naar een voorraadvat. Op deze manier geniet je op een duurzame manier het hele jaar door van warm tapwater en goed verwarmde ruimtes in huis – zonder daarbij gas te gebruiken. Je bespaart zo tot wel honderden kubieke meters gas per jaar en beperkt je CO2-uitstoot. De zonnecollector die je bij ons kunt kopen en laten plaatsen, is in eigen beheer en op Nederlandse bodem geproduceerd en beschikbaar in twee maten. Met onze quick-scan achterhaal je eenvoudig welk zonnewarmtesysteem het meest geschikt is voor jouw woning.

Profiteer van een lagere energierekening

Wanneer je een zonneboiler met bijbehorende zonnecollector laat plaatsen, zul je direct merken dat je energierekening lager uitvalt. Dit maakt het een uitstekende investering voor de lange termijn. Vul de quick-scan in en bereken jouw totale rendement, waarna je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvraagt. Vervolgens maak je gebruik van onze snelle levering en, indien gewenst, plaatsing door vakspecialisten. Heb je nog vragen over onze systemen of wil je graag persoonlijk advies over het kopen van een zonneboiler? Bel dan naar 0174 523 303 of vul ons contactformulier in. We helpen je graag verder!