Zonnecollector kopen

Door een zonnecollector te kopen, maak je je huis klaar voor de toekomst. HRsolar uit De Lier is gespecialiseerd in innovatieve zonneboilers met een bijbehorende zonnecollector. Zo zet je een belangrijke stap naar een gasvrije woning!

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Een zonnecollector kopen om water of ruimtes in huis efficiënt te verwarmen

Een zonnecollector kun je kopen bij ons bedrijf in De Lier. Wij monteren deze zonnecollectoren ook graag op het dak van je woning. De zonnecollector absorbeert het zonlicht, wat gebruikt wordt om de collectorvloeistof te verwarmen. Deze warmte stroomt vervolgens naar een voorraadvat. Op deze manier geniet je op een duurzame manier het hele jaar door van warm tapwater en goed verwarmde ruimtes in huis – zonder daarbij gas te gebruiken. Je bespaart zo tot wel honderden kubieke meters gas per jaar en beperkt je CO2-uitstoot. De zonnecollector die je bij ons kunt kopen, is beschikbaar in twee maten. Kom er met onze calculator achter welke maat geschikt is voor jouw woning.

Profiteer van een lagere energierekening

Wanneer je een HR-zonneboiler met bijbehorende zonnecollector of PVT-panelen laat installeren, merk je direct dat je energierekening lager uitvalt. Dit maakt het een uitstekende investering voor de lange termijn. Heb je nog vragen over onze systemen of wil je graag persoonlijk advies over het kopen van een zonneboiler? Bel dan naar 0174 523 303 of vul het contactformulier in.