< terug naar complete sets

Artikelomschrijving

De Maxis collector is een zonthermische collector van 2,5 m2 en zet zonlicht om in warmte. Deze warmte kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld tapwater en ruimteverwarming.

Hoogste rendement

Het ontwerp van de Maxis collector is bepalend voor de opbrengst. Door het toepassen van antireflexglas en een absorber met een hoog-selectieve laag opgedampt, zodat zelf met bewolkt weer veel zonlichtenergie wordt omgezet in warmte. Hierdoor heeft de collector een van de hoogste bewezen rendementen ter wereld!

Maxis op het dak

Bij de ontwikkeling van de Maxis is in het bijzonder veel rekening gehouden met de esthetische vormgeving. De collector heeft een strakke uitstraling. Met zijn afmeting van 2,5 m2 is de collector makkelijk te monteren op of tussen dakpannen. HRsolar zonneboilers worden daardoor meer onderdeel van het uiterlijk van woningen en gebouwen. De Maxis is universeel toepasbaar voor zowel Opdak montage, Indak montage als Platdak montage.

Oerdegelijk Nederlands product

Maxis zonnecollectoren ontwikkelen en produceren wij in eigen beheer! Met al onze ervaring is de Maxis collector op professionele wijze doorontwikkeld. Een oerdegelijk Nederlands product dus  waarbij je altijd verzekerd bent van kwaliteit. Én met een van de hoogste rendementen ter wereld.

Hoogste opbrengst

De systemen met de Maxis collector hebben bewezen de hoogste opbrengst van alle A-merken in Nederland. Onze systeem prestaties zijn getest door gerenommeerde testinstituten Kiwa en het Duitse ISFH volgens Europese normen.

Plus- en minpunten

  • Hoogste rendement
  • Universeel toepasbaar voor indak, opdak en platdak
  • Eenvoudige dakmontage componenten
  • Niet toepasbaar in serie met PV-panelen

Downloads

Maxis collector

Direct leverbaar

  • Universeel toepasbaar voor indak, opdak en platdak
  • Hoogste rendement

Richtprijs

675,-

Totaalprijs systeem

(Richtprijs - subsidie)

675,- *

Aanvragen
Stel een vraag