< terug naar complete sets

Artikelomschrijving

Het All Senz voorraadvat is hét voorraadvat van de toekomst. Met de All Senz kun je namelijk verschillende duurzame energiebronnen met elkaar combineren. Doordat het vat is voorzien van een solar spiraal en een warmtepompspiraal zijn er verschillende combinaties mogelijk.

Combineer met de All Senz

Combineer de All Senz bijvoorbeeld met zonnecollectoren en een warmtepomp. Doordat de zon een groot deel van de opwarming van zijn rekening neemt, hoeft de warmtepomp minder te draaien. Daardoor gebruik je minder elektriciteit. Maar je bent wel altijd verzekerd van warm water. Vrijwel elk merk en type warmtepomp is geschikt om aan te sluiten op de All Senz. Aan de zijkant van het vat kan ook een elektrisch element toegevoegd worden. Zo wordt er elektrisch bijverwarmd. Als er een warmtepomp aanwezig is, wordt het element gebruikt als back-up.

In één keer of in meerdere stappen.

Het mooie van het All Senz voorraadvat is dat verschillende oplossingen gecombineerd kunnen worden maar dit hoeft niet in één keer. Wil je nu een zonneboiler maar nog geen warmtepomp? Geen probleem, op een later moment kan je dat altijd nog toevoegen. Met de All Senz zit je dus altijd goed.

Oerdegelijk Nederlandse kwaliteit

De All Senz voorraadvaten zijn in eigen beheer ontwikkeld. In onze eigen fabriek worden deze vervolgens geproduceerd. Met onze medewerkers vertrouwen wij op onze eigen knowhow, van ontwikkeling van een product tot en met de productie. Elk voorraadvat testen we in het bijzonder op lekdichtheid. Zo kunnen we de constante kwaliteit blijven garanderen. We bieden daarom 10 jaar garantie op de tank. Ook zijn de vaten gemaakt van hoogwaardig RVS type 444. Dit maakt de vaten duurzaam, licht van gewicht en heeft een lange en onderhoudsvrije levensduur. De isolatie bestaat uit verschillende delen die onderling met elkaar verbonden zijn. Door dit innovatieve systeem treedt er tot 30% minder warmteverlies op.

Meer weten?

Onze All Senz voorraadvaten zijn beschikbaar in complete zonnewarmtesystemen. Deze kun je hier vinden. Wil je meer informatie over de voorraadvaten? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Plus- en minpunten

  • Combinatie mogelijk met vrijwel elk merk warmtepomp
  • In stappen of in één keer naar duurzaam
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam & licht van gewicht
  • Neemt ruimte in beslag

Downloads

Meegeleverd

  • All Senz voorraadvat

All Senz voorraadvaten

Direct leverbaar

  • In stappen of één keer naar duurzaam
  • Combineer met andere technieken
  • Verkrijgbaar in 200 & 300 liter
Stel een vraag