Een zonneboiler voor het zwembad

Een zonneboiler is een uitstekende manier om je zwembad mee te verwarmen. Bij HRsolar uit De Lier vind je allerlei milieuvriendelijke manieren voor duurzame energie. Bekijk welke mogelijkheden aansluiten bij de wensen die je hebt en bestel de zonneboiler voor jouw zwembad.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Een zonneboiler om je zwembad mee te verwarmen

Als je kiest voor een zonneboiler om je zwembad mee te verwarmen, dan zijn er twee mogelijke manieren:

  1. Het water uit het zwembad stroomt door de zonneboiler en komt als warm water weer terug. Dit houdt in dat er twee buizen worden geïnstalleerd (‘Water IN’ en ‘Water OUT’). In Nederland wordt deze manier zeer vaak gebruikt. De ‘Water OUT’-buis beschikt over een filter, zodat eventueel vuil ook gelijk uit het zwembad wordt gefilterd.
  2. Een centraal voorraadvat is ook mogelijk, dat wordt verwarmd door de HRsolar-zonneboiler. Een speciale vloeistof zorgt ervoor dat het warme water naar het zwembad en eventuele andere verwarmingen in je woning wordt gestuurd. Hierdoor verlaat het water het zwembad niet.

Ontdek de mogelijkheden van onze zonneboilers voor zwembaden

Kies je voor een zonneboiler voor je zwembad? Dan is er veel mogelijk bij ons bedrijf uit De Lier. We bieden ook allerlei systemen voor in huis, zoals zonnepanelen om je huis mee te verwarmen. Heb je interesse in een zonneboiler? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0174 523 303.