De voordelen van een zonneboiler én warmtepomp

Een zonneboiler of warmtepomp, of een combinatie ervan, scheelt enorm in de prijs van je energierekening. Bovendien draag je bij aan een duurzame toekomst met zonneboilers en warmtepompen. HRsolar uit De Lier biedt jou een passende oplossing. Wij zijn de specialist op het gebied van een zonneboiler, warmtepomp of een combinatie ervan en bieden jou deze systemen aan voor een scherpe prijs. Zo behaal jij dankzij ons een hoog rendement en verlaag je de energiekosten van je huishouden.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

De werking van een zonneboiler en een waterpomp

De combinatie van een zonneboiler én een warmtepomp zorgt voor een verlaging in de prijs van je energie. Daarnaast gebruik jij door deze combinatie minder tot helemaal geen gas meer. De warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, het grondwater of de bodem, waardoor je jouw huis en tapwater verwarmt met zonne-energie. Doordat een warmtepomp op stroom werkt, gaat je stroomverbruik omhoog terwijl het gasverbruik daalt. Een HRsolar-zonneboiler verwarmt je water. De zonneboiler van deze combinatie met de warmtepomp bestaat uit een voorraadvat en een zonnecollector. Het water – dat zich bevindt in het voorraadvat – wordt verwarmd door de zonnecollector die zich op het dak bevindt. Een combinatie van een zonneboiler en een warmtepomp is dan een goede oplossing én verlaagt de prijs van je energierekening.

Ga voor duurzaamheid

Zet jij je graag in voor de toekomst? Dan is een warmtepomp met zonneboiler de perfecte combinatie tegen een goede prijs voor jou. We vertellen je tijdens een gesprek in De Lier of bij jou op locatie met plezier meer over deze combinatie en de diverse mogelijkheden. Zo koop jij de juiste combinatie en zet jij je in voor een milieuvriendelijkere toekomst.

Vraag een offerte aan voor jouw zonneboiler- en warmtepompcombinatie

Een combinatie van een warmtepomp en een zonneboiler is een goede investering voor jouw woning en vind je bij ons tegen een eerlijke prijs. Wist je dat je een zonneboiler ook kunt gebruiken voor de vloerverwarming in jouw woning? En dat een zonneboiler de CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert? De mogelijkheden zijn eindeloos! Wens je meer informatie over de prijs van een combinatie van een warmtepomp en zonneboiler of wil je een offerte aanvragen? Bel dan naar 0174 523 303 of vul het contactformulier in.