Een zonneboiler voor je vloerverwarming

Een zonneboiler voor de vloerverwarming voor een goede prijs vind je bij HRsolar in De Lier. Wij bieden altijd een passende oplossing, zodat jij jouw woning op een duurzame manier verwarmt. Een manier waarop je je woning energiezuiniger maakt tegen een vriendelijke prijs, is door te kiezen voor een zonneboiler die het water van de vloerverwarming verwarmt.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Een zonneboiler voor vloerverwarming koop je voor een goede prijs

Een zonneboiler is erg geschikt voor een vloerverwarming, en dat tegen een scherpe prijs. Hier moet echter wel een kanttekening bij worden gemaakt; een standaard HRsolar-zonneboiler is namelijk niet geschikt, maar een zogenaamde zonneboilercombinatie wel. Met deze zonneboiler verwarm je niet alleen het water, maar ook het water voor de centrale verwarming. De prijs voor een zonneboiler voor de vloerverwarming ligt daarom hoger dan een standaard zonneboiler.

Hoe werkt deze vloerverwarming?

De werking van een boiler op zonne-energie voor de vloerverwarming is eenvoudig; de boiler bestaat uit zonnecollectoren, een pomp, een cv-brander en een voorraadvat. Doordat je een uitgebreide set ontvangt, ligt de prijs van de zonneboiler voor jouw vloerverwarming wat hoger. De zonnecollectoren worden op het dak geplaatst en vangen de warmte op, waarna dit naar het voorraadvat van je zonneboiler wordt geplaatst. De warmtewisselaars zorgen ervoor dat het water wordt verwarmd, zodat je geniet van een lekkere warme vloer.

Ontdek de mogelijkheden van zonneboilers voor vloerverwarmingen

Kortom, met een zonneboiler voor je vloerverwarming voor een vriendelijke prijs ben jij een stuk milieuvriendelijker bezig. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons team uit De Lier op door te bellen naar 0174 523 303 of door het contactformulier in te vullen.