Zonneboiler vermindert CO2-uitstoot

Een zonneboiler vermindert je CO2-uitstoot én zorgt ervoor dat je ongeveer de helft op je energieverbruik bespaart. HRsolar uit De Lier, vlak bij Den Haag, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige zonnewarmtesystemen. Laat je informeren en maak jouw woning klaar voor de toekomst!

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Een zonneboiler vermindert de CO2-uitstoot zodat jij bijdraagt aan de klimaatdoelen

Een zonneboiler wordt steeds voordelig om je woning van duurzame energie te voorzien, doordat je direct op energiekosten bespaart en in aanmerking komt voor een aantrekkelijke subsidie. Daarnaast vermindert een zonneboiler de CO2-uitstoot van je huishouden. Zo hoef je niet langer gebruik te maken van gas om water of de ruimtes in jouw woning te verwarmen en draag je jouw steentje bij aan een beter klimaat. Lees meer over de werking van een zonneboiler of bereken wat jouw opbrengst en besparing met dit innovatieve systeem is met onze zonneboiler-calculator.

Vraag een vrijblijvende offerte voor een zonneboiler aan

Na het invullen van de quick-scan, heb je direct de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte voor onze systemen aan te vragen. Jouw zonnewarmtesysteem wordt na jouw aanvraag geïnstalleerd door deskundige installateurs. Wil je eerst graag meer informatie ontvangen of heb je vragen over de manier waarop een zonneboiler jouw CO2-uitstoot vermindert? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0174 523 303 of door ons contactformulier in te vullen. We helpen je graag verder!