Installatie van de zonneboiler in je nieuwe woning

Bij de aanschaf van een zonneboiler bij HRsolar uit De Lier reken je op een vakkundige installatie in jouw nieuwe woning. Al onze dealers selecteren we met de grootste zorg en leiden we goed op, waardoor ze je van professioneel advies op maat en deskundige installatie van een zonneboiler voorzien. Bovendien zet je onze dealers met een gerust hart in voor het periodiek onderhoud aan je zonnewarmtesysteem. We vertellen je graag meer over onze zonnewarmtesystemen en de kosten van de installatie van een zonneboiler in je nieuwe woning.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

De aanschaf van een zonneboiler: de kosten van de installatie in jouw nieuwe woning

Met de installatie van een zonneboiler in jouw nieuwe woning maak je een milieubewuste keuze én bespaar je op de hoge kosten voor energie. Met een zonneboiler gebruik je tot ongeveer de helft minder gas voor de verwarming van (tap)water, dankzij de warmwaterboiler die werkt op zonne-energie, en beperk je je CO2-uitstoot aanzienlijk. Jouw totale besparing en kosten zijn afhankelijk van de grootte van je huishouden en waar je de zonneboiler, waar wij de installatie voor uitvoeren, voor gaat gebruiken. Zo is de installatie van een zonneboiler ook zeer geschikt wanneer je ruimtes in je nieuwe woning wilt verwarmen.

Laat de installatie van een zonneboiler aan ons over tegen lage kosten

Voor welke zonneboiler je in je nieuwe woning ook kiest, je bent altijd verzekerd van een product van topkwaliteit waarvan wij de installatie uitvoeren. Hiervoor gebruiken wij jarenlang onderzoek en de nieuwste innovaties. Wil jij jouw nieuwe woning van zonne-energie voorzien? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt voor meer informatie over wat de installatie van een zonneboiler in jouw nieuwe woning gaat kosten. Bij overige vragen over onze systemen of voor zonnepanelenadvies bereik je ons team in De Lier door te bellen naar 0174 523 303 of door het contactformulier in te vullen.