Ontdek het hoge rendement van een zonneboiler

  • 1
  • 2
  • 3

Stap 1: Je eerste stap naar verduurzaming

Hoeveel personenen bevat je huishouden?

Klik 1 van de opties aan.

1

2

3

4

5+

Wil je het systeem uitbreiden met een warmtepomp?

Nu of in de toekomst.

Ja

Nee

  • 1
  • 2
  • 3

Stap 2: Wij adviseren je het volgende HRsolar systeem

  • 1
  • 2
  • 3

Stap 3: Een goede keuze! Je bent er bijna.

Bij het aanvragen van de offerte worden uw gegevens automatisch doorgestuurd naar een van onze verkooppartners. Deze zal contact met u opnemen zodat zij een offerte voor u kunnen opstellen. Uw gegevens worden binnen 3 maanden door ons verwijderd. Tevens hebben wij, net als onze verkooppartner, een privacy overeenkomst waarbij wordt gegarandeerd dat uw gegevens alleen worden gebruikt voor het aanbieden van een offerte van onze systemen.

Wil je weten hoe hoog het rendement is dat je behaalt na de aanschaf van een zonneboiler bij HRsolar uit De Lier, in regio Den Haag? Op onze website zet je het rendement van een zonneboiler overzichtelijk voor jezelf op een rij. De besparing die een zonneboiler oplevert, is hoger dan je denkt. Wanneer je kiest voor de verwarming van tapwater met behulp van zonne-energie, of zelfs verwarming van de ruimtes in je huis, dan kan de opbrengst oplopen tot duizenden kilowattuur. Daarnaast bespaar je niet alleen doordat je huis (bijna) niet meer wordt verwarmd door gas, maar ook door de subsidie die de overheid voor duurzame energie verstrekt.

Kies voor zonneboilers met de hoogste opbrengst en ga voor een flinke besparing met jouw zonneboiler

Wist je dat HRsolar zonneboilers produceert en installeert die het hoogste rendement van Nederland opleveren? Wist je ook dat door de enorme gasbesparing met HRsolar-producten de overheid nóg meer subsidie verstrekt? Dit ga je zeker merken op de energierekening. Lees verder met welke producten, die zonne-energie omzetten in warmte, jij de hoogste opbrengst realiseert.

Welke zonneboiler biedt een verrassend hoog rendement en veel besparing?

HRsolar heeft zich door de jaren heen sterk gespecialiseerd in zonnewarmtesystemen. Deze komen uit onze eigen productie, oftewel van Nederlandse bodem. Dit is een groot voordeel, want hierdoor hebben wij zicht op kwaliteit en kunnen wij garanderen dat jij ook écht een hoog rendement met een zonneboiler behaalt. Bovendien verkopen meerdere dealers van ons – verspreid over heel Nederland – onze zonnewarmtesystemen, zodat jij eenvoudig een zonneboiler of zonnecollector kunt kopen. Door onafhankelijke testinstituten, zoals KIWA-Gastec en het Duitse gerenommeerde ISFH die het Solar Keymark uitgeven, is bewezen dat een zonneboiler van HRsolar ook echt de grootste besparing oplevert.

Eenvoudig de opbrengst van de installatie van een zonneboiler berekenen

Uiteraard is het type zonneboiler dat je nodig hebt voor warm water inclusief of exclusief ruimteverwarming, afhankelijk van het aantal personen in het huishouden. Dit geldt ook voor de vorm van je dak (schuin of plat dak) en wat voor sanitair je gebruikt. Kortom, voor het hoogst mogelijke rendement moet je goed weten welke set met zonneboiler je nodig hebt. Wij geven jou de juiste opties zodat jij zeker de juiste keuze maakt! Daarnaast vind je bij ons de quick-scan, waarmee je eenvoudig de opbrengst van je zonneboiler én de installatie kunt berekenen.

Eenvoudig de opbrengst van zonne-energie en de installatie van je zonneboiler berekenen

Wil je de opbrengst van je zonneboiler en de installatie ervan zelf berekenen? Doe dan de snelle of uitgebreide scan op de website en ontdek meteen wat jouw opbrengst en besparing met zonneboiler wordt, zodat jij verzekerd bent van optimaal gebruik van zonne-energie en een aantrekkelijke subsidie. Wanneer je de calculator, oftewel de quick-scan, hebt ingevuld, zie je meteen welke set van Ella of Maxx je nodig hebt. Vervolgens vraag je een offerte aan voor de gewenste zonneboiler. Bij ons profiteer je van producten die aan de hand van de nieuwste innovaties ontwikkeld zijn en die bovendien snel geleverd worden. De hoge kwaliteit leidt ertoe dat er maar één keer in de twee jaar onderhoud nodig is. Wil je meer weten over onze producten en services of wens je meer informatie over het berekenen van de opbrengst van je zonneboiler en de installatie ervan? Vul dan het contactformulier in of bel naar 0174 523 303.