Ontdek het hoge rendement van een zonneboiler

  • 1
  • 2
  • 3

Stap 1: Je eerste stap naar verduurzaming

Hoeveel personenen bevat je huishouden?

Klik 1 van de opties aan.

1

2

3

4

5+

Waar wil je het systeem voor gebruiken?

Warm water is standaard inbegrepen.

Warm water

Verwarming

  • 1
  • 2
  • 3

Stap 2: Wij adviseren je het volgende HRsolar systeem

  • 1
  • 2
  • 3

Stap 3: Een goede keuze! Je bent er bijna.

Bij het aanvragen van de offerte worden uw gegevens automatisch doorgestuurd naar een van onze verkooppartners. Deze zal contact met u opnemen zodat zij een offerte voor u kunnen opstellen. Uw gegevens worden binnen 3 maanden door ons verwijderd. Tevens hebben wij, net als onze verkooppartner, een privacy overeenkomst waarbij wordt gegarandeerd dat uw gegevens alleen worden gebruikt voor het aanbieden van een offerte van onze systemen.

Weten hoe hoog het rendement is dat je behaalt na de aanschaf van een zonneboiler en zonnecollector bij HRsolar? Op onze website kun je het overzichtelijk voor jezelf op een rij zetten. De besparing die een zonneboiler oplevert is hoger dan je denkt. Als je ervoor kiest om je tapwater en of de ruimtes in je huis met zonne-energie te verwarmen, kun je veel besparen. De opbrengst kan oplopen tot duizenden kilowattuur. Het levert je niet alleen geld op omdat je huis (bijna) niet meer wordt verwarmd door gas. Het is ook zo dat de overheid je hiervoor subsidie verstrekt. Wist je dat de zonneboilers en zonnecollectoren die HRsolar produceert en installeert het hoogste rendement van Nederland opleveren? Wist je ook dat de overheid nóg meer subsidie verstrekt vanwege de enorme gasbesparing die HRsolar-producten opleveren? Dat ga je zeker merken op de energierekening. Lees verder met welke zonnewarmte producten jij de hoogste opbrengst realiseert.

Welke zonneboiler schaf je aan voor verrassend hoog rendement?

HRsolar heeft zich door de jaren heen sterk gespecialiseerd in zonnewarmtesystemen. Deze komen uit onze productie, oftewel van Nederlandse bodem. Dit is een groot voordeel, want hierdoor hebben wij zicht op kwaliteit en kunnen wij garanderen dat jij ook écht een hoog rendement met een zonneboiler en zonnecollector behaalt. Bovendien verkopen meerdere dealers, verspreid over heel Nederland, onze zonnewarmtesystemen. Door onafhankelijke testinstituten, zoals KIWA-Gastec en het Duitse gerenommeerde ISFH die het Solar Keymark uitgeven, is bewezen dat een zonneboiler van HRsolar ook echt de grootste besparing oplevert. Uiteraard is het type zonneboiler dat je nodig hebt voor warm water, inclusief of exclusief ruimteverwarming, afhankelijk van het aantal personen in het huishouden. Dit geldt ook voor de vorm van je dak (schuin of plat dak) en wat voor sanitair je gebruikt. Kortom, voor het hoogst mogelijke rendement moet je goed weten welke set met zonneboiler en zonnecollector je nodig hebt. Wij geven jou de juiste opties zodat jij zeker de juiste keuze maakt!

De Quick-scan toont je de opbrengst die je ophaalt met zonne-energie

Doe de scan op de website en ontdek meteen wat jouw opbrengst en besparing met zonneboiler en zonnecollector wordt, zodat jij verzekerd bent van optimaal gebruik van zonne-energie en een aantrekkelijke subsidie. Wanneer je de calculator, oftewel de Quick-scan hebt ingevuld, zie je meteen welke set van Ella, Top Senz of All Senz je nodig hebt. Vervolgens vraag je een offerte aan. Bij ons profiteer je van producten die aan de hand van de nieuwste innovaties ontwikkeld zijn, die bovendien snel geleverd worden. De hoge kwaliteit leidt ertoe dat er maar één keer in de twee jaar onderhoud nodig is.