Zonne-energie voor jouw nieuwe woning

Kies voor zonne-energie in jouw nieuwe woning en bespaar ontzettend veel geld. Bij HRsolar in De Lier ontwikkelen en produceren we innovatieve zonneboilers voor het verwarmen van tapwater of gehele ruimtes in je woning. Ontdek wat jij kunt besparen met onze quick-scan of laat je adviseren!

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Vind het geschikte systeem voor zonne-energie voor jouw nieuwe woning

Als je jouw nieuwe woning voorziet van oplossingen voor zonne-energie, draag je bij aan het behalen van de klimaatdoelen. Met onze systemen beperk je namelijk de CO2-uitstoot van jouw huishouden. Dit maakt zonne-energie de beste keuze voor zowel je portemonnee als het klimaat. Met onze quick-scan – de zonneboiler-calculator – bereken je eenvoudig het rendement van zonne-energie voor jouw nieuwe woning. Afhankelijk van je wensen realiseer je met onze systemen het volgende:

Zet de eerste stap naar verduurzaming in jouw nieuwe woning

Met onze systemen die werken op zonne-energie, is jouw nieuwe woning klaar voor de toekomst. Vakkundige installateurs komen het systeem bij jou thuis installeren. Vraag direct een offerte aan voor bijvoorbeeld het kopen van zonnepanelen of neem contact met ons team uit De Lier op voor persoonlijk advies. Je bereikt ons eenvoudig via 0174 523 303 of het contactformulier.