Werking van een zonneboiler

De werking van een zonneboiler is heel eenvoudig. HRsolar uit De Lier geeft je graag meer informatie over de werking van zonneboilers. Wij ontwikkelen zelf de zonnewarmtesystemen en dragen zo bij aan een duurzamere toekomst. Kom snel achter de werking van een zonneboiler en bespaar op je energiekosten!

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Door de werking van een zonneboiler bespaar je tot 50% op je energieverbruik

Een zonneboiler is een uitstekende investering voor jezelf én voor het klimaat. De warmwaterboiler zorgt ervoor dat je overal in huis gebruikmaakt van warm water zonder gas. Daarnaast is dit zonnewarmtesysteem het duurzame alternatief op gas om je huis te verwarmen met een zonneboiler. De werking van een zonneboiler is als volgt:

  • Een zonnecollector vangt het zonlicht op.
  • Deze collector beschikt over een vloeistof, die wordt verwarmd en door een buizensysteem gecirculeerd wordt.
  • De warmte bereikt het water in het voorraadvat, waarna je elk moment van de dag warm water tot je beschikking hebt.
  • Mocht het voorraadvat leeg zijn of nog niet de juiste temperatuur bereikt hebben, dan wordt het water verwarmd door de cv-ketel.

Bereken wat je bespaart met onze zonneboiler

HRsolar uit De Lier biedt complete zonneboilersystemen van de beste kwaliteit aan. Vakkundige installateurs plaatsen deze vervolgens bij jou thuis. Bereken wat jij kunt besparen met onze zonneboilercalculator en ontvang direct een vrijblijvende offerte. Wens je meer informatie over de werking van een zonneboiler? Bel dan naar 0174 523 303 of vul het contactformulier in.