Warmtecollector

Een warmtecollector, ook wel zonnecollector genoemd, zet zonlicht om in warmte. Zo kan er proceswarmte worden gegenereerd en kunnen er ruimtes worden verwarmd. Ook kan (tap)water worden verwarmd met behulp van een warmtecollector. Met deze nieuwe manier van ruimte- en waterverwarming kun je overstappen naar een gasloos huis, waarmee je niet alleen heel milieubewust bezig bent, maar ook nog eens veel bespaart op de energierekening. Wil je een warmtecollector in je woning installeren? Schakel dan HRsolar in voor de meest groene en kostenbesparende totaalservice.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Een warmtecollector van de beste kwaliteit

Duurzaamheid is niet alleen belangrijk op het gebied van energieverbruik, maar ook bij de aanschaf van een warmtecollector. Het product moet van goede kwaliteit zijn om er alles uit te kunnen halen. Kies bij HRsolar uit de Nero of de HPC-2,5 warmtecollector. Het type HPC-2,5 levert het hoogste rendement op van alle collectoren in Nederland. Bovendien zijn beide typen warmtecollectoren door ons geproduceerd en helemaal up-to-date op innovatiegebied. De Nero is ook te combineren met PVT-panelen. De complete sets met de collectoren zijn getest bij KIWA Gastec, waaruit is gebleken dat de HRsolar warmtesystemen inderdaad de allerhoogste opbrengst van Nederland opleveren!

Profiteer van een complete service

Een woning met ruimteverwarming en warm water zonder gas? Kies voor HRsolar en je bent in een mum van tijd overgestapt naar een groene, duurzame oplossing waarmee je optimaal je huis met zonne-energie kunt verwarmen. Met een snelle levering en een scherp zicht op kwaliteit binnen de eigen productie is een zonnewarmtesysteem gegarandeerd een beste keus. Een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen, bijvoorbeeld over de werking van een zonneboiler? Vul de quick-scan in of contacteer ons via het contactformulier. Je kunt ook bellen naar 0174 523 303.