Warm water zonder gas? Kies voor een zonneboiler

Een zonneboiler van HRsolar uit De Lier, in regio Den Haag, vermindert je energieverbruik voor warm water met ongeveer de helft, waarbij je ook zonder gas je dagelijkse energie opwekt tegen lage kosten in je nieuwe woning. Bovendien beperk je de CO2-uitstoot van je huishouden aanzienlijk wanneer je water warm maakt met een zonneboiler. De aanschaf van een zonneboiler is dus niet alleen voordelig voor jezelf, maar ook voor het klimaat. Bij HRsolar vind je gegarandeerd een zonneboiler van hoge kwaliteit, waarmee je nog jarenlang warm water gebruikt én de ruimtes in je nieuwe huis of huidige woning verwarmt zonder gas, tegen lage kosten. Alle producten zijn op Nederlandse bodem en in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor kun je rekenen op een hoge kwaliteit en een up-to-date zonnewarmtesysteem dat volledig op basis van de nieuwste innovaties is geproduceerd en geïnstalleerd.

PVT panelen bekijken

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Warm water zonder gas, met behulp van een zonneboiler, bespaart een hoop kosten in je nieuwe woning

Wanneer je ervoor kiest om warm water te genereren met een zonneboiler in je nieuwe of huidige woning, en dus zonder gas door het leven wilt gaan, dan kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke overheidssubsidie waardoor de kosten laag zijn. Aanvankelijk was het aanschaffen van een zonnewarmtesysteem een drempel, omdat het een grote investering was die op lange termijn pas rendement opleverde. Dit is verleden tijd; door de vele innovaties en de hogere overheidssubsidies is het een zeer goede keuze om warm water en ruimteverwarming te genereren met behulp van een zonneboiler, zodat je voor altijd veel minder gas of helemaal zonder gas energie verbruikt in je nieuwe huis of huidige woning.

Bekijk wat jij kunt besparen

Afgestemd op het verbruik en de situatie van de gebruiker, leveren wij complete zonneboilersystemen met warmtecollector. Zo raden wij je eenvoudig een zonnewarmtesysteem aan en installeren deze bij jou thuis, zodat jij bijvoorbeeld je tapwater kunt verwarmen met zonnepanelen. Met onze zonnecollectoren behaal je een van de hoogste rendementen ter wereld, wat met succes getest is door het onafhankelijk instituut KIWA. Overweeg je om op een duurzame manier warm water te gebruiken, zonder dat er nog gas nodig is in je nieuwe of huidige woning, en wil je weten wat de kosten hiervan zijn? Vul dan eens de quick-scan in en ontdek wat je kan besparen. Zo ben je er pas echt van overtuigd dat je een goede beslissing maakt! Vraag direct een offerte aan wanneer je de quick-scan hebt gedaan. Bij vragen vul je het contactformulier in of bel je naar 0174 523 303. Wij zijn je graag van dienst in De Lier!