De verwarming van jouw nieuwe woning

De verwarming van jouw nieuwe woning kan duurzaam met de systemen van HRsolar. Ons bedrijf uit De Lier produceert verwarmingssystemen die werken op basis van zonnewarmte. Zo draag je met deze verwarming bij aan een beter klimaat én verlaag jij je eigen energierekening.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Houd je energierekening laag met onze verwarming voor je nieuwe woning

Voor de verwarming van jouw nieuwe woning kies je voor een los systeem of voor een van onze complete sets. We produceren al onze verwarmingssystemen voor nieuwe woningen in Nederland, zodat ook jij kunt kiezen voor duurzame energie. Onze systemen zorgen ervoor dat jouw energiekosten een stuk lager zijn dan wanneer je gas gebruikt. Je kunt ook gebruikmaken van de ISDE-regeling van de overheid, waar we je met plezier meer over vertellen in De Lier of elders.

Neem contact met ons op voor een verwarmingssysteem

Met deze langetermijninvestering bespaar je op de hoge kosten van je energierekening en beperk je je CO2-uitstoot. Je profiteert bij ons van snelle levering en, indien gewenst, laat je verwarming in je nieuwe woning vakkundig installeren. Heb je vragen of ontvang je graag persoonlijk advies over de verwarming van jouw nieuwe woning? Wij helpen je graag telefonisch verder via 0174 523 303 of via het contactformulier.