Verwarming met zonne-energie: de kosten

Ben je benieuwd wat de verwarming met zonne-energie jou gaat kosten? HRsolar uit De Lier heeft een quick-scan waarmee je de kosten van jouw verwarming berekent. Zo weet je binnen korte tijd wat de kosten zijn van een zonnewarmtesysteem en maak je een weloverwogen verwarmingskeuze.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Bereken wat de verwarming met zonne-energie gaat kosten

De kosten van de verwarming bereken je eenvoudig met onze zonneboilercalculator, waarna je advies op maat ontvangt. Je krijgt zo ook direct inzicht in de opbrengst van verwarming. HRsolar uit De Lier, vlak bij Den Haag, is dé specialist in de ontwikkeling en productie van zonneboilers en zonnecollectoren. Wij zijn zeer open over het kostenplaatje, omdat we het belangrijk vinden dat je een juiste keuze voor jouw situatie maakt. De totale kosten voor je investering zijn afhankelijk van de grootte van jouw huishouden, het systeem dat je kiest en de hoeveelheid ruimtes die je wilt verwarmen in je huis.

Vraag een offerte aan of bel ons voor meer informatie over de verwarmingskosten

Neem voor de kosten van jouw verwarming contact met ons op en bel naar 0174 523 303 of vul ons contactformulier in. Bij vragen staan we je ook graag te woord. Naast een fikse besparing op je energierekening, beperk je met een zonnewarmtesysteem ook jouw CO2-uitstoot. Zo ben je duurzaam bezig dankzij onze systemen!