De opbrengst van verwarmen zonder gas

Als je jouw nieuwe woning wilt verwarmen zonder gas, is het belangrijk om de kosten van een zonnewarmtesysteem en de opbrengst in kaart te brengen. HRsolar uit De Lier zet zich al sinds 2002 in om woningen te voorzien van innovatieve technologieën voor het opwekken van zonne-energie. Met deze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we je optimaal adviseren over het rendement van jouw investering. Zo wordt verwarmen zonder gas tegen lage kosten aantrekkelijk in je nieuwe woning.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Jouw nieuwe woning verwarmen zonder gas: kosten en opbrengst

Met onze zonnewarmtesystemen maak je je nieuwe woning klaar voor de toekomst. De kosten en de opbrengst van het verwarmen van je nieuwe woning, zonder daarbij gas te gebruiken, zijn afhankelijk van de grootte van je huishouden en het doel van het zonnewarmtesysteem. Grotere huishoudens hebben namelijk een groter voorraadvat voor de zonneboiler nodig, waardoor de kosten automatisch hoger uitvallen. Wil je zonne-energie in je nieuwe woning gebruiken om (tap)water te verwarmen, zodat je kunt verwarmen zonder gas met een fijne opbrengst? Dan kun je al tot de helft van je reguliere kosten van je energierekening besparen, als je overgaat tot verwarmen zonder gas. Zet je de zonneboiler ook in voor de verwarming van ruimtes in huis? Dan loopt je besparing nog hoger op. In beide gevallen merk je echter direct verschil in je energierekening. Met onze quick-scan ontvang je een duidelijk inzicht in de verwarmingskosten en de opbrengst van het systeem dat geschikt is om jouw nieuwe woning zonder gas te verwarmen.

Zet de stap naar verwarmen zonder gas tegen lage kosten in je nieuwe woning

Eén ding is zeker: met onze zonnewarmtesystemen behaal je een van de hoogste rendementen van Nederland. Door de eerste stap te zetten naar een fossielvrij nieuw huis, draag je bovendien jouw steentje bij aan het behalen van de klimaatdoelen. Wil je meer weten over de kosten en opbrengst van het verwarmen van jouw nieuwe woning zonder gas? Gebruik dan onze zonneboilercalculator, en vraag direct een offerte aan. Het is ook mogelijk om je vrijblijvend te laten adviseren door een van onze medewerkers uit De Lier. Je bereikt ons telefonisch via 0174 523 303 of door het contactformulier in te vullen.