Veel gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over HRsolar. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met een van onze verkooppunten.

Algemeen

Wij installeren zelf niet. Wij leveren materialen aan onze verkooppunten en andere installateurs en zij installeren de zonnewarmtesystemen.

Voor een goede werking van het zonneboilersysteem is onderhoud nodig.

De druk van het systeem, expansievat en het controleren van het glycol is eens in de 2 jaar nodig. Preventief adviseren wij eens in de 4 jaar het systeem volledig te spoelen en het glycol te vervangen. Hier is een vulpompkar voor benodigd.

Nee, wij plegen zelf geen onderhoud aan de systemen. Hiervoor kun je contact opnemen met een van onze verkooppunten.

Wij leveren complete sets bestaande uit de collectoren, montagesysteem, voorraadvat, expansievat, pompset en glycol. Het enige wat ontbreekt is het leidingwerk van de collector naar de boiler. Wij hebben flexibele RVS ribbelslang in verschillende maten die hiervoor gebruikt kunnen worden. 

Ja, wij raden altijd aan om een installatietraining bij HRsolar te volgen, voor nieuwe verkooppunten is dit zelfs verplicht. De training bestaat uit de theoretisch en een praktisch gedeelte en duurt een ochtend. Voor data kun je contact opnemen met onze afdeling Verkoop. Stuur hiervoor een e-mail naar verkoop@hrsolar.nl.

Ja, dit is zeer zeker mogelijk. Hiervoor dient een KM2 te worden aangeschaft. Dit apparaat logt de data en via een Vbus account kunnen verschillende waarden via internet worden uitgelezen. Een KM2 in combinatie met een Sun Monitoring System (SuMoSy) kan de flow en de temperatuur van het water meten.
Nee, wij verkopen enkel vlakke plaat collectoren. Onze collectoren hebben de hoogste opbrengst van Nederland. 
Nee, dit is helaas niet mogelijk. In verband met het risico op schade bij transport, gaat transport van onze materialen uitsluitend via ons transporteur. Bij orders boven de € 1.000,-- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
Op de producten van HRsolar ontvang je vanaf de aankoopdatum productspecifieke garanties. Deze kan je vinden in onze garantie- en leveringsvoorwaarden.
De installatiehandleiding kun je vinden op onze website, kijk hiervoor bij de downloads.
Wij zijn te bereiken via e-mail op verkoop@hrsolar.nl. Daarnaast zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0174-523303.

Verkooppunt

Wij zijn altijd op zoek naar installateurs die niet alleen op zoek zijn naar een goed duurzaam product maar ook een duurzame samenwerking. Een van onze medewerkers komt daarom graag langs om meer te vertellen over het HRsolar dealerschap. Neem contact met ons op via verkoop@hrsolar.nl om een afspraak te maken.
Dit bespreken wij graag onder het genot van een kop koffie met elkaar. Een van onze medewerkers komt daarom graag langs om meer te vertellen over het HRsolar dealerschap. Neem contact met ons op via verkoop@hrsolar.nl om een afspraak te maken.
Een HRsolar Verkooppunt zijn levert een aantal dingen. Op. Een van onze medewerkers komt daarom graag langs om meer te vertellen over het HRsolar dealerschap. Neem contact met ons op via verkoop@hrsolar.nl om een afspraak te maken.
“Zien is kopen” HRsolar heeft daarom speciaal samengestelde showroom sets ter verhuur of gereduceerde aanschafprijs. Vraag ons naar de mogelijkheden via verkoop@hrsolar.nl.