Technisch verkoper binnendienst

Help jij ons mee Nederland te verduurzamen?

 

Wij zoeken een Technisch verkoper binnendienst

 

 

Organisatie              HRsolar

Aantal uur                38

Opleidingsniveau    MBO/HBO

Plaats                         De Lier

Datum plaatsing    20 december 2018

 

Omschrijving bedrijf

HRsolar is een Nederlandse fabrikant van zonnewarmtesystemen en daarmee marktleider in Nederland. Onze visie; de zon verbinden aan innovatieve technologie om Nederlandse woningen klimaatneutraal te maken. Onze systemen worden toegepast door projectontwikkelaars, woningcorporaties, energiemaatschappijen, warmtebedrijven en particulieren. De systemen worden geplaatst, afgenomen en onderhouden door regionaal en landelijk opererende installatiebedrijven.

 

De markt duurzame energie waarin HRsolar opereert is volop in beweging en een enorme groeimarkt. HRsolar B.V. werkt nauw samen met zusterbedrijven Aqua Power Store (productie thermische opslag) en HRsolar Projects (turn-key grootschalige zonne-energieprojecten).

 

Ook bijdragen aan het verduurzamen van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Omschrijving functie

In deze functie snoep je van twee walletjes. Je bent namelijk zowel commercieel als technisch aan het werk! Als technisch adviseur ondersteun je direct de (potentiele) klant en de accountmanagers.

Je vindt het een uitdaging om in een dynamische markt snel te schakelen en de klant onze systemen helpen kopen. Wat jij adviseert en verkoopt rolt beneden uit onze fabriek. Je geeft telefonisch advies en technische ondersteuning aan installateurs. Als je het leuk vindt geef je technische trainingen en presentaties aan onze klanten in ons training centre.

 

Afhankelijk van je ervaring zul je in het begintraject technisch en commercieel worden bijgespijkerd op het gebied van zonnewarmtesystemen. Daarnaast neem je ook zelf initiatief om je kennis up to date te houden en te vergroten. Je kunt met je kennis sparren met de klant, verkoopcollega’s en de eigen R&D afdeling van HRsolar. Je werkt in een jong en dynamisch team met een informele werksfeer.

 

Samenvatting wat je gaat doen

 • Je geeft commerciële en technische telefonische ondersteuning naar klanten
 • Je geeft technische ondersteuning naar de accountmanagers
 • Maakt selectieadviezen
 • Maakt offertes
 • Ondersteund/geeft technische trainingen (HRsolar Training Centre)
 • Ondersteund bij beurzen en andere evenementen
 • Afhandeling van Garanties en klachten

 

Functie-eisen

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt affiniteit met installatietechniek
 • Je bent gedreven en communicatief sterk
 • Je neemt initiatief

 

Wij bieden

De organisatie biedt een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een groeiend en innovatief bedrijf. Dit gaat vergezeld met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO klein metaal.

 

Reageren op deze functie

Mail je sollicitatie naar robbert@hrsolar.nl. Voor informatie over de functie neem je contact op met Robbert van Diemen, tel 0174-523 303.