PVT panelen

Kies voor PVT panelen bij Qsilence en ontdek de nieuwe manier van groene energie opwekken met deze nieuwe zonnepanelen. Deze panelen produceren namelijk meer energie en doordat zowel stroom als warmte wordt gegenereerd, bespaar je nog meer op de energierekening. Wil je precies weten hoe? Lees dan verder.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Van PVT panelen heb je nog jarenlang profijt

PVT panelen worden tegenwoordig een steeds bekendere vorm van een zonneboiler. Maar wat zijn PVT panelen eigenlijk? Dit is een zonnepaneel waarbij warmte en stroom in dezelfde collector zijn verwerkt. Hierdoor wordt niet alleen het zonlicht omgezet in energie, maar ook de warmte die het uitstraalt. De warmte wordt opgenomen door vloeistof, die uiteindelijk weer wordt overgebracht naar een warmtepomp of zonneboiler. De zogenaamde omvormers vormen hierbij een belangrijke schakel tussen de PVT panelen en je woning, omdat deze omvormers wisselstroom genereren. De douche of kraan vangt de warmte op, terwijl de bruikbare energie de apparaten laat werken. Zo verbruik je gratis energie en ben je milieubewust en verantwoord bezig!

Vraag een offerte aan

Op een elektrameter lees je af hoeveel energie je bespaart. En dit zal je ook terugzien op de energierekening. Met PVT panelen bespaar je fors, en krijg je ook nog eens subsidie van de overheid. Wanneer je bij ons bestelt, profiteer je van en snelle levering en een hoge kwaliteit. Er is weinig onderhoud nodig aan de PVT panelen, waardoor je op nóg een manier geld bespaart. Gebruik de quick-scan voor je aanvraag. Bekijk rustig hoeveel je bespaart en wanneer je overtuigd bent, vraag je je offerte aan. Wil je meer informatie? Vul het contactformulier in of bel naar 0174 523 303.