PVT panelen

Kies voor PVT panelen bij HRsolar en ontdek de nieuwe manier van groene energie opwekken met deze nieuwe zonnepanelen. Deze panelen produceren namelijk meer energie en doordat zowel stroom als warmte wordt gegenereerd, bespaar je nog meer op de energierekening. Wil je precies weten hoe? Lees dan verder.

PVT panelen bekijken

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Van PVT panelen heb je nog jarenlang profijt

PVT panelen worden tegenwoordig een steeds bekendere vorm van een zonneboiler. Maar wat zijn PVT panelen eigenlijk? Dit is een zonnepaneel waarbij warmte en stroom in hetzelfde paneel worden opgewekt. Hierdoor wordt niet alleen het zonlicht omgezet in elektriciteit, maar ook de warmte die het uitstraalt. De warmte wordt opgenomen door vloeistof, die uiteindelijk weer wordt overgebracht naar de PVT-warmtepomp en de warmtepompboiler. Met deze warmte kun je douchen en baden wanneer jij wilt. De fluisterstille PVT-warmtepomp van Qsilence speelt hierin een belangrijke rol. Ook de zogenaamde omvormers vormen een belangrijke schakel tussen de PVT panelen en je woning, omdat deze omvormers wisselstroom genereren. Deze duurzame wisselstroom kunnen al je apparaten in huis gebruiken, maar ook de warmtepomp. Zo verbruik je gratis energie en ben je milieubewust en verantwoord bezig!

WAAROM Kiezen voor PVT panelen

WAAROM Kiezen voor PVT panelen

  1. Duurzame oplossing om van het gas af te kunnen gaan
  2. Geen dure grondboring nodig
  3. Geen luidruchtige buitenunit-warmtepomp nodig die niet aantrekkelijk eruitzien
  4. Het PVT-systeem is toekomstproof
  5. Meer dan 30 jaar van genieten
  6. Wekt 24/7 energie op, 4 seizoenen lang!
  7. Twee vliegen in één klap. Het PVT-systeem is ook een zonnepaneel en een warmtecollector

Vraag een offerte aan

Op een elektrameter lees je af hoeveel energie je bespaart. En dit zal je ook terugzien op de energierekening. Met PVT panelen bespaar je fors, en krijg je ook nog eens subsidie van de overheid. Wanneer je bij ons bestelt, profiteer je van en snelle levering en een hoge kwaliteit. Er is weinig onderhoud nodig aan het PVT systeem, waardoor je op nóg een manier geld bespaart. Lees hier meer over de voordelen van een PVT-systeem. Bekijk rustig de informatie en wanneer je overtuigd bent, vraag je je offerte aan. Wil je meer informatie? Vul het contactformulier in of bel naar 0174 523 303.