Opslaan zonne-energie

Het opslaan van zonne-energie in een nieuwe of bestaande woning wordt tegenwoordig steeds populairder. De specialisten van HRsolar uit De Lier, in regio Den Haag, helpen je hier graag bij. We hebben onszelf de laatste jaren gespecialiseerd in diverse zonnewarmtesystemen. We adviseren je graag over de mogelijkheden wat betreft het opslaan van zonne-energie, of het nu gaat om een nieuwe of een bestaande woning, waardoor je de opbrengst maximaliseert.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Het opslaan van zonne-energie in je nieuwe of bestaande woning

Tegenwoordig kiezen steeds meer huishoudens ervoor om zelf stroom op te wekken met behulp van zonnepanelen en de stroom op te slaan in hun nieuwe of bestaande woning. Je krijgt hiervoor een vergoeding, dit wordt ‘salderen’ genoemd. Echter, het is nog niet zeker of de salderingsregeling blijft bestaan. Zonne-energie opslaan is hiervoor een oplossing. Hierdoor draag je een steentje bij aan de verbetering van het milieu, want zonne-energie opslaan maximaliseert de opbrengst. Doordat de zon overdag schijnt, is het belangrijk dat je zonne-energie opslaat, zodat je dit ‘s avonds nog kunt gebruiken.

Zonne-energie opslaan in water om de opbrengst te maximaliseren

Wil je zonne-energie opslaan in je nieuwe woning, om de opbrengst de maximaliseren? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om zonne-energie op te slaan in je nieuwe woning door het water overdag op te warmen en ‘s avonds te gebruiken, zodat je een stuk efficiënter omgaat met de opgewekte energie en de opbrengst ervan. En het leuke is dat je er eigenlijk niets voor hoeft te doen! Het zonnewarmtesysteem puzzelt zelf uit wat de beste manier is om de zonne-energie op te slaan en terug te halen.

Vraag een offerte aan voor onze zonnewarmtesystemen

Kortom, het opslaan van zonne-energie zorgt ervoor dat je de voordelen van zonnewarmtesystemen optimaal ervaart in je nieuwe of bestaande woning. Kies daarom voor onze kwalitatief hoogstaande systemen, zoals een zonnecollector, om de zonnekracht op de juiste manier op te slaan. Heb je vragen over onze systemen? Of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0174 523 303 of door het contactformulier in te vullen.