Livesystemen

Opbrengstmeting

Met een KM2 communicatiemodule kun je alle informatie van Hrsolar zonnewarmtesystemen uitlezen via internet. Het gratis Vbus.net helpt je precies instellen wat je wilt uitlezen. Bijvoorbeeld de collector- en boilertemperatuur en de draaisnelheid van de pompset. Als je ook een SuMoSy flowsensor hebt, kun je ook de opbrengst van het systeem meten en uitlezen.

 

Hoekwoning
Een hoekwoning met een gezin van 4 personen in de provincie Zuid-Holland met een Maxx Hrs200D/5,0 + V1 zonnewarmtesysteem voor tapwater én ruimteverwarming i.c.m. een hybride warmtepomp. De collectoren zijn zuidwest georiënteerd.

Vrijstaande woning
Een vrijstaande woning met een gezin van 4 personen in de provincie Zuid-Holland met een Hottop Hrs300D/7,5 zonnewarmtesysteem. Het bovenste gedeelte van het vat wordt op temperatuur gehouden door de CV-ketel omdat er hoge tapwatervraag is. De collectoren zijn zuid georiënteerd.

2 onder 1 kap woning
Een hoekwoning met een gezin van 2 personen in de provincie Zuid Holland met een Maxx Hrs200D/5,0 + SMART zonnewarmtesysteem voor tapwater én ruimteverwarming. De collectoren zijn zuid georiënteerd.