Livesystemen

Opbrengstmeting

Met behulp van een KM2 communicatiemodule kan alle informatie vanuit de zonneboiler worden uitgelezen via internet. Door middel van het gratis Vbus.net kun je precies instellen wat je wilt uitlezen. Denk hierbij o.a. aan de collector- en boilertemperatuur, en de draaisnelheid van de pompset. Heb je ook een SuMoSy flowsensor kun je ook de opbrengst van het systeem meten en uitlezen.

 

Hoekwoning
Een hoekwoning met een gezin van 4 personen in de provincie Zuid-Holland met een Maxx Hrs200D/5,0 + V1 zonnewarmtesysteem voor tapwater én ruimteverwarming i.c.m. een hybride warmtepomp. De collectoren zijn zuidwest georiënteerd.

Vrijstaande woning
Een vrijstaande woning met een gezin van 4 personen in de provincie Zuid-Holland met een Hottop Hrs300D/7,5 zonnewarmtesysteem. Het bovenste gedeelte van het vat wordt op temperatuur gehouden door de CV-ketel omdat er hoge tapwatervraag is. De collectoren zijn zuid georiënteerd.

2 onder 1 kap woning
Een hoekwoning met een gezin van 2 personen in de provincie Zuid Holland met een Maxx Hrs200D/5,0 + SMART zonnewarmtesysteem voor tapwater én ruimteverwarming. De collectoren zijn zuid georiënteerd.