Vooruitstrevende installateurs maken gebruik van HRsolar

Bied je klanten onafhankelijkheid, gratis warmte
en besparing op gas én de energierekening

Een enorme opgave

Samen Nederland verder verduurzamen

We hebben een enorme opgave met elkaar. De komende jaren moet Nederland verder verduurzamen, met als resultaat dat in 2050 alle gebouwen volledig energieneutraal zijn. Om deze doelstelling te verwezenlijken, hebben we elkaar hard nodig. De verduurzaming van gebouwen staat in Nederland nog steeds wat in de kinderschoenen. Samen kunnen we hier verandering in brengen.

Waarom samenwerken met HRsolar

Duurzame samenwerking

Wereldwijde revolutionaire techniek is heel dichtbij. Wij zijn dé oer-Hollandse fabrikant van zonneboilers. Onze innovatieve systemen worden al bijna 20 jaar in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.
Wij zijn altijd op zoek naar partners die met volle overgave bezig zijn met hun vak en Nederland willen verduurzamen. Voor het verbreden van het productaanbod zijn zonnewarmtesystemen een goede keuze.

Waarom HRsolar

De voordelen voor jou

  • Vooruitstrevende techniek
  • Gratis leads voor dealers
  • Eenvoudige installatie
  • Advies voor het juiste systeem
  • Garantie collector en boiler 10 jaar
  • Oerdegelijk Hollands product
  • Korte communicatielijnen

Oer-Hollands product

Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

De vraag naar duurzame energie-oplossingen neemt de laatste jaren fors toe.

Om aan te sluiten bij de grote vraag naar zonnepanelen, hebben wij de Nero zonnecollector ontwikkeld. Deze collector heeft exact dezelfde afmetingen als een zonnepaneel en kan daardoor naadloos worden toegepast met zonnepanelen op het dak. De collector is full-black, hierdoor heb je op het dak geen hoogte- en kleurverschil meer.