Je huis verwarmen met een zonneboiler

Als je je huis gaat verwarmen met een zonneboiler, dan merk je dit zeker op aan een lagere energierekening. HRsolar uit De Lier helpt je graag aan een passend systeem. Kies voor een energiezuinig systeem, bespaar op de kosten en draag een steentje bij aan de verbetering van het milieu.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Maak gebruik van de zon door je huis te verwarmen met een zonneboiler

Het water in huis kun je eenvoudig verwarmen met een zonneboiler. Een compleet systeem bestaat uit een collector op het dak en een voorraadvat. Het water stroomt door te leidingen heen en neemt zonne-energie op, waardoor het water verwarmd wordt. Je huis kun je verwarmen met een zonneboiler, doordat een warmtewisselaar de warmte uit het voorraadvat afgeeft. Echter, in Nederland schijnt niet het hele jaar de zon even sterk. Een combinatie van een zonneboiler en een warmtepomp is daarom een oplossing die je bij ons kunt kopen, zodat je de woning bijwarmt indien nodig. Zo kun jij het hele jaar door je huis verwarmen met een zonneboiler van ons bedrijf uit De Lier.

Ontdek de mogelijkheden van onze zonneboilersystemen

Wil jij je huis verwarmen met een zonneboiler? Of wil je ook je zwembad verwarmen of vloerverwarming gebruiken? Neem dan gerust contact met ons team op door te bellen naar 0174 523 303 of door het contactformulier in te vullen. Onze specialisten voorzien je graag van meer informatie over het gebruik van de zon als energiebron voor een nieuwe woning of ouder huis.