Groene energie: de opbrengst

Voorzie je nieuwe woning van groene energie en geniet van een goede opbrengst en lage kosten. HRsolar uit De Lier helpt jou graag aan een zonnewarmtesysteem dat bij jouw huishouden past. We maken al onze systemen zelf in Nederland en waarborgen zo de kwaliteit van onze innovatieve technologie. Stap jij graag over naar groene energie in je nieuwe woning en ben je benieuwd naar de kosten en opbrengst? Dan zit je voor een duidelijk overzicht goed bij ons bedrijf!

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Met groene energie profiteer je van een hoge opbrengst

Wij zijn het bedrijf voor de beste opbrengst van groene energie voor jouw nieuwe woning tegen lage kosten. Al sinds 2002 bieden we de nieuwste innovaties op het gebied van zonnewarmtesystemen aan. Uit onderzoek van het onafhankelijk testinstituut KIWA Gastec blijkt dat je met onze zonneboiler een van de hoogste rendementen van Nederland behaalt. Met onze duurzame energiebronnen verlaag je je energierekening en beperk je jouw CO2-uitstoot. De opbrengst en de kosten van groene energie hangen volledig af van het systeem dat je voor je nieuwe woning kiest. Als je interesse hebt in groene energie met een goede opbrengst tegen lage kosten in je nieuwe woning, heb je bij ons keuze uit onder meer:

Vind het systeem dat draait op groene energie voor jouw nieuwe woning

De opbrengst en kosten van groene energie in jouw nieuwe woning bereken je eenvoudig met de zonneboilercalculator. Vul de grootte van jouw huishouden in en kies of je het systeem voor de verwarming van (tap)water, de verwarming van ruimtes in jouw woning of een combinatie van beide wilt gebruiken. Vervolgens vraag je gemakkelijk een offerte voor groene energie aan. Eén ding staat vast: met een zonneboiler bespaar je vele kubieke meters aan gas per jaar en zet je een belangrijke stap naar verduurzaming. Heb je vragen over de kosten en opbrengst van groene energie of wens je advies op maat voor jouw nieuwe woning? Dan bereik je ons team uit De Lier door te bellen naar 0174 523 303 of door het contactformulier in te vullen.