HRsolar sluit megadeal met Europese partij


Persbericht

 

Op vrijdag 18 november heeft HRsolar, Nederlandse fabrikant van zonneboilersystemen, een contract gesloten met een van de grootste en bekendste exporteurs uit Europa. Over de omvang van het contract wordt verder geen openheid gegeven. Wel is bekend dat het voor een significante bijdrage zorgt in de verdere verduurzaming van Nederland.

 

Er zal door beide partijen extra investeringskapitaal worden vrijgemaakt voor een vooralsnog kortlopend samenwerkingsproject.

 

Ook de heer S. Klaas van SIC (Spanisch Investment Company) ziet een hoop potentie in de samenwerking. “HRsolar is een innovatief bedrijf dat apparatuur vervaardigt om zeer efficiënt zonlicht om te zetten naar duurzame warmte zoals tapwater en ruimteverwarming. De zon zien we een hoop in Spanje maar we hebben nu ook mogelijkheden om de Noord Europese markt van warmte te voorzien”, aldus de heer Klaas. Na een kort maar chaotisch bezoek was de deal dan ook snel gemaakt.

 

Het extra kapitaal maakt het mogelijk om de lopende succesvolle Cashback actie te verlengen tot en met 15 januari 2017. Met deze cashback actie kunnen consumenten voor alle standaard zonneboilersystemen van HRsolar € 250 retour krijgen op de aanschaf. Deze cashback  is bovenop de al lopende ISDE subsidie regeling welke ook in 2017 doorgang zal vinden.

 

Kijk op actie.hrsolar.nl voor meer informatie over de Cashback actie en de voorwaarden.

 

dsc_7695

dsc_7670

dsc_7556

dsc_7541