HRsolar op de Vakbeurs Energie 2015!

Van 6 oktober tot 8 oktober 2015 wordt de Vakbeurs Energie gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen en live demonstraties.

Binnen de Vakbeurs Energie zijn 2 specifieke platforms ingericht: Energie & Gebouw en Energie & Industrie.

 

Energie & Gebouw is het platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing in de bebouwde omgeving. U ervaart hier een wereld aan inspiratie en mogelijkheden.

 

Natuurlijk is HRsolar ook aanwezig op deze beurs  bij het platform Energie & Gebouw. Wij tonen op de beurs een compleet dak met een hybride oplossing om te besparen op stroom én gas op een esthetisch en ruimtebesparende manier.

 

Komt u ook een kijkje nemen op onze stand? Wij zijn te vinden in Hal 4 met standnummer 04.B010. Vergeet u niet vooraf te registeren, dit kan via onderstaande link.

beurs

 

 

Bij invullen van uw contactgegevens via bovenstaande link, ontvangt u direct een voucher waarmee u toegang krijgt tot de Vakbeurs Energie 2015. Ook geeft de link u direct de mogelijkheid u in te schrijven voor diverse workshops.