HRsolar op de beurs SolarSolutions 2016

HRsolar zal 16 en 17 maart aanstaande te vinden zijn op de beurs SolarSolutions in de EXPO te Haarlemmermeer.

Solar Solutions Int. is het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux. In 2015 werd Solar Solutions Int. bezocht door 3865 professionals, een toename van ruim 10%.

Solar Solutions Int. creëert en faciliteert business aan het einde van de keten. De bezoekersdoelgroepen zijn installatiebedrijven, bouwbedrijven, de energiesector, woning- en gebouwbeheerders, (semi)overheid, architecten en consultants.

Wij nemen gezamenlijk deel met partner Techneco B.V. uit Delft. Techneco B.V. is een Nederlandse fabrikant van warmtepompen en integreert HRsolar collectoren op unieke wijze in het warmtepomp concept met de Toros Vision Solar en ELGA.

Daarnaast zullen wij ook op beide dagen een gezamenlijk een seminar verzorgen met als titel “Echt 0 op de meter” waarbij we ingaan op de benodigde systeemintegratie voor zowel op het dak a
ls onder het dak bij zeer energiezuinige woningen en NOM concepten.

 

HRsolar toont voor de esthetische integratie op het dak een prototype van de nieuwe HPC-1,6 V2.0 collector. Deze collector moet nog makkelijker en beter aansluiten bij PV-panelen.

Wij horen graag uw mening en tips dus bezoek ons zeker! U vindt ons bij stand B17.1. Klik op de banner voor toegangskaarten.

SolarSolutions_Ad_hor_195