Energiebronnen voor jouw nieuwe woning

Energiebronnen van HRsolar uit De Lier maken jouw nieuwe woning klaar voor de toekomst. Met onze calculator ontvang je een eerlijk inzicht in de kosten en opbrengst van onze energiebronnen. Maak de overstap naar een fossielvrije en comfortabele voorziening op basis van zonne-energie en been hierbij de stap naar een duurzamere woning. Zo bespaar je met de energiebronnen op de kosten en geniet je van de hoogste opbrengst voor je nieuwe woning.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Duurzame energiebronnen voor jouw nieuwe woning: kosten en opbrengst

Milieubewuste energiebronnen voor jouw nieuwe woning zijn onder meer een zonneboiler en zonnepanelen. Wil je de opbrengst van de energiebronnen gebruiken om (tap)water te verwarmen? Zet je zonne-energie in om de ruimtes in je nieuwe woning te verwarmen? Of ga je voor een combinatie van beide? De toepassing en de grootte van jouw huishouden bepalen de uiteindelijke verwarmingskosten en de opbrengst en kosten van jouw investering in onze energiebronnen. Eén ding staat vast: bij ons ben je verzekerd van een zonnewarmtesysteem van de beste kwaliteit dat een van de hoogste rendementen in Nederland oplevert. Bovendien bespaar je op meer dan alleen de kosten van je energierekening. Zo verwarm je jouw nieuwe woning zonder gas, waardoor je je CO2-uitstoot beperkt en een stap extra zet voor onze aarde.

Bereken de totale opbrengst van jouw energiebronnen en bespaar op de kosten

Met onze zonneboilercalculator bereken je eenvoudig wat de totale kosten en opbrengst is van een investering in onze energiebronnen voor jouw nieuwe woning. Vervolgens vraag je vrijblijvend een offerte aan of bezoek je een van onze dealers om jouw systeem vakkundig te laten installeren. Daarnaast profiteer je van snelle levering en nauwkeurig onderhoud. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor groene energiebronnen voor jouw nieuwe woning of heb je vragen over de kosten en opbrengst van jouw investering? Dan helpen we je vanuit De Lier graag verder met advies op maat. Bel hiervoor naar 0174 523 303 of vul het contactformulier in.