Energie besparen: de opbrengst

Energie besparen levert een fijne opbrengst. Je bespaart met de systemen van HRsolar zowel op de energierekening en beperkt je CO2-uitstoot. In jouw nieuwe woning kun je energie besparen tegen lage kosten. We ontwikkelen al onze systemen zelf, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Heb jij interesse in een systeem dat een van de hoogste rendementen van Nederland oplevert? Schaf dan een van onze zonnewarmtesystemen aan en start met energie besparen met een goede opbrengst.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Energie besparen in jouw nieuwe woning: de kosten en opbrengst van een zonnewarmtesysteem

Kosten besparen op de energie kan heel eenvoudig in een nieuwe woning. De zonneboiler en zonnepanelen van HRsolar uit De Lier zijn zeer duurzame opties. Met deze duurzame energiebronnen in je nieuwe woning kun je maar liefst de helft van jouw energie voor de verwarming van water besparen – een geweldige opbrengst! Het is ook mogelijk om de ruimtes in je woning te verwarmen met zonne-energie. Met onze zonneboilercalculator bereken je de totale opbrengst van de investering voor je nieuwe woning en krijg je een duidelijke indicatie van de kosten en hoeveel energie je kunt besparen. Zo zet je een weloverwogen stap naar de verduurzaming van jouw nieuwe woning.

Ga voor het besparen op energie in jouw nieuwe woning

Wil je in jouw nieuwe woning energie besparen met onze zonnewarmtesystemen? Dan ontvang je een aantrekkelijke overheidssubsidie. Heb je de zonneboilercalculator ingevuld om te berekenen hoeveel energie je kunt besparen en wat jouw totale opbrengst en kosten zijn? Vraag dan direct een offerte aan. Voor vragen over de kosten van onze zonnepanelen en zonneboilers neem je contact op met ons team uit De Lier via 0174 523 303 of het contactformulier. We helpen je met veel plezier verder! Samen gaan we voor een fijne opbrengst tijdens het besparen van energie tegen lage kosten in jouw nieuwe woning.