Duurzame energie in jouw nieuwe woning

Duurzame energie voor jouw nieuwe woning zorgt ervoor dat je huis klaar is voor de toekomst. Met de oplossingen van HRsolar uit De Lier wek je duurzame energie op én profiteer je van een fijne opbrengst. Benader ons en kom erachter welk systeem het meest geschikt is voor jouw woning en huishouden. We vertellen je graag meer over duurzame energie voor je nieuwe woning en de opbrengst die het oplevert.

Bekijk onze zonneboilers Neem contact met ons op

Hoe wek je duurzame energie op voor jouw nieuwe woning?

HRsolar biedt diverse duurzame, innovatieve systemen aan waarmee je zowel tapwater en ander water in de ruimtes in je nieuwe woning effectief kunt verwarmen met milieuvriendelijke energie. Daarnaast zijn onze zonneboilers ook zeer effectief in het verwarmen van een zwembad. Onafhankelijk testinstituut KIWA Gastec heeft onze zonneboilers uitvoerig getest. Uit deze test bleek de opbrengst van duurzame energie via onze systemen uitstekend; je behaalt met onze zonneboilers een van de hoogste rendementen! Dit zorgt ervoor dat onze systemen zeer aantrekkelijk zijn. Wil jij een hoge opbrengst met duurzame energie in je nieuwe woning? Dan zijn wij het bedrijf voor jou!

Bereken de totale opbrengst van duurzame energie

De opbrengst van duurzame energie gaat verder dan alleen jouw energierekening. Je beperkt namelijk ook je CO2-uitstoot en draagt bij aan het behalen van de klimaatdoelen. Ben je benieuwd hoeveel je in totaal kunt besparen met duurzame energie? Vul dan onze quick-scan in, waarna je direct een vrijblijvende offerte aanvraagt. We helpen je ook graag verder met advies op maat. Neem hiervoor contact met ons team uit De Lier op door te bellen naar 0174 523 303 of door het contactformulier in te vullen.