Business development manager

Help jij ons mee onze ambitie waar te maken?

 

Wij zoeken een Business development manager

 

Organisatie HRsolar

Aantal uur 38

Opleidingsniveau HBO/WO

Plaats  De Lier

Datum plaatsing 20 december 2018

 

Omschrijving bedrijf

HRsolar is een Nederlandse fabrikant van zonnewarmtesystemen en daarmee marktleider in Nederland. Onze visie; de zon verbinden aan innovatieve technologie om Nederlandse woningen klimaatneutraal te maken. Onze systemen worden toegepast door projectontwikkelaars, woningcorporaties, energiemaatschappijen, warmtebedrijven en particulieren. De systemen worden geplaatst, afgenomen en onderhouden door regionaal en landelijk opererende installatiebedrijven.

 

De markt duurzame energie waarin HRsolar opereert is volop in beweging en een enorme groeimarkt. HRsolar B.V. werkt nauw samen met zusterbedrijven Aqua Power Store (productie thermische opslag) en HRsolar Projects (turn-key grootschalige zonne-energieprojecten).

 

Ook bijdragen aan het verduurzamen van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Omschrijving functie

Als Business Development Manager speel je een belangrijke rol in het bereiken van onze ambitie naar 2021. Een functie met veel vrijheid, zelfstandigheid maar ook verantwoordelijkheid. Je bent dagelijks bezig met het inspireren, adviseren en implementeren van onze duurzame warmteoplossing voor (potentiele) klanten en projecten. Je signaleert kansen, onderzoekt wat de markt de komende jaren vraagt en vertaald dit naar mogelijke producten en systemen. Je spart met de verkoop- en ontwikkelafdeling binnen HRsolar en staat daarmee aan de wieg van toekomstige producten uit eigen fabriek.

 

Je bouwt het bestaande netwerk van zakelijke partners verder uit en zorgt dat HRsolar als standaard warmteoplossing wordt toegepast voor grootschalige woningbouw en renovatie projecten. Een netwerk wat uiteindelijk bestaat uit toonaangevende projectontwikkelaars, woningcorporaties, BENG/EPA adviesbureaus, architecten, conceptontwikkelaars en installatiebedrijven.

 

  Samenvatting wat je gaat doen

  • Je stelt kansrijke klantgroepen samen en bepaalt de verkoopstrategie
  • Je bezoekt (potentie) relaties en afnemers
  • Je inspireert en adviseert de markt met onze oplossingen
  • Onderzoekt de toekomstige marktvraag en vertaalt deze naar oplossingen

 

Over jou

Je bent een gedreven persoon met technische affiniteit en gelooft in de duurzame warmteoplossing die je adviseert. Je bent een energieke kansdenker en altijd bezig hoe we die kansen optimaal in kunnen vullen. Het bouwen aan duurzame relaties gaat je makkelijk af en Je bent een echte teamspeler.

 

Functie-eisen

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt affiniteit met installatietechniek
  • Je bent gedreven en communicatief sterk
  • Je neemt initiatief

 

Wij bieden

We bieden een zeer gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een groeiend en innovatief bedrijf. We creëren de voorwaarden om onze ambitie naar 2021 met jou waar te maken. Dit gaat vergezeld met een prima salaris, bonus, laptop, Ipad en lease auto.

 

Reageren op deze functie

Tril je van enthousiasme? Mail dan je sollicitatie naar robbert@hrsolar.nl. Voor informatie over de functie neem je contact op met Robbert van Diemen, tel 0174-523 303.