Installateur

We hebben een enorme opgave met elkaar. De komende jaren moet Nederland verder verduurzamen, met als resultaat dat in 2050 alle gebouwen volledig energieneutraal zijn. En om deze doelstelling te verwezenlijken, hebben wij elkaar hard nodig. De verduurzaming van gebouwen staat in Nederland nog steeds in de kinderschoenen. Samen kunnen wij hier verandering in brengen.

Wij zijn altijd op zoek naar partners die met volle overgave bezig zijn met hun vak en Nederland stukje voor stukje willen verduurzamen. Voor het verbreden van het productaanbod zijn zonnewarmtesystemen een goede keuze. Zeker met het oog op de subsidie die vanuit het RVO wordt verstrekt op de systemen. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het aantal collectoren en het energielabel van het voorraadvat.

Om aan te sluiten bij de grote vraag naar zonnepanelen hebben wij de Nero zonnecollector ontwikkeld. Deze collector heeft exact dezelfde afmetingen als een zonnepaneel en kan daardoor naadloos worden toegepast met zonnepanelen op het dak. De collector is Full Black, hierdoor heb je op het dak geen hoogte- en kleurverschil meer.

Ben je ook overtuigd van de kracht van de zon en ben je van mening dat de verduurzaming in Nederland nog sneller kan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: info@hrsolar.nl