Samenwerking HRsolar en Simpel Subsidie

Samenwerking HRsolar en Simpel Subsidie

6 november 2020

HR Solar en Simpel Subsidie zijn een samenwerking aangegaan om zonneboiler subsidie checken en aan te vragen gemakkelijker te maken.

Nederland moet van het aardgas af. Dat betekent dat meer dan 7 miljoen Nederlandse woningen energie moeten besparen en op zoek gaan naar duurzame warmte alternatieven. Naast isolerende maatregelen worden installaties zoals warmtepompen en zonneboilers steeds populairder. HRsolar is als marktleider op het gebied van zonneboilers constant bezig de dienstverlenging te verbeteren. Een van de onderdelen waarop HRsolar haar klanten wil ontzorgen is de subsidie voor zonneboilers.

Voor veel particulieren, zakelijke klanten en installateurs zijn subsidies ingewikkeld. Het is lastig om voor iedere zonneboiler snel het juiste subsidiebedrag te vinden en te checken of je in aanmerking komt. Tot 2025 is er voor zowel particuliere als zakelijke klanten de kans om een zonneboiler subsidie aan te vragen. Dit subsidiebedrag kan uitkomen op duizenden euro’s. Dit geeft tot wel 30% voordeel op de aankoopsom van de zonneboiler.

Slimme subsidietool voor HRsolar

Om haar klanten zo volledig mogelijk te ondersteunen is een samenwerking gestart met Simpel Subsidie. HRsolar heeft een eigen subsidietool gekregen waarin alle zonneboilersystemen zijn opgenomen met hun juiste subsidiebedrag. Per zonneboiler zijn er foto’s toegevoegd, zodat bij de subsidiecheck het voor klanten gelijk duidelijk is om welke installatie het gaat. Daarnaast is de subsidietool vrij beschikbaar voor installateurs van HRsolar producten.

De subsidietool van HRsolar is hier te gebruiken. Simpel Subsidie voorziet in deze service en zorgt ervoor dat de subsidiebedragen correct zijn en de voorwaarden helder.