WarmteWissel kiest voor innovatie

WarmteWissel kiest voor innovatie

15 maart 2020

Op donderdag 5 maart werd de finale gehouden van De WarmteWissel. De WarmteWissel was uitgeschreven door 8 Brabantse woningcorporaties om  de transitie te kunnen maken naar een aardgasvrije en Co2-neutrale woningvoorraad. HRsolar was één van de vijf finalisten met het concept HRsolar SPRING. HRsolar SPRING is een concept dat uitgaat van volledig gasloos maken van een grondgebonden eengezinswoning.

Tijdens deze finale werden twee innovatieve warmtepompen van Cooll en Tarnoc en vacuümcollectoren van Fectum gekozen tot winnaars. Volgens de jury blonken zij uit in innovatieve kracht. Al zijn niet al deze technieken direct toepasbaar, met deze prijs geeft de WarmteWissel hen een duwtje in de rug.

We willen de winnaars van de WarmteWissel van harte feliciteren en wensen hen veel succes met de verdere ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over onze direct toepasbare oplossing? Neem dan contact op met Jeroen Prinsen via jeroen@hrsolar.nl.