Ontdek ons revolutionaire Qpanel tijdens Building Holland

Ontdek ons revolutionaire Qpanel tijdens Building Holland

19 februari 2020

Van 24 tot 26 maart a.s. vindt in de RAI Amsterdam hét innovatie event voor de bouw en vastgoed plaats, Building Holland. Dit event geeft inzicht in actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen.

 

Het thema dit jaar is Building the future together. De komende twee decennia liggen er enorme uitdagingen voor de bouw-, vastgoed- en installatiesector.  De energietransitie naar een Nederland zonder gas en het hergebruik van grondstoffen zijn hier voorbeelden van. Tijdens Building Holland komen bezoekers samen om kennis te delen en te netwerken. Ontmoet nieuwe partners en ontdek nieuwe innovaties. Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling en conceptontwikkeling.

 

HRsolar presenteert op Building Holland ons revolutionaire Qpanel. Het revolutionaire Qpanel bestaat uit een ‘standaard’ zonnepaneel waar een thermische collector aan de onderkant is toegevoegd. De collector bestaat  uit aluminium lamellen met daartussen een koperen buisstelsel. Een combinatie van deze twee technieken wordt PV-T (PhotoVoltaische – Thermal) genoemd. Het PV-paneel wekt dus stroom op terwijl de collector aan de onderkant warmte uit zon én de buitenlucht onttrekt.

 

De Qpanel vervangt de buitenunit of bodembron van een warmtepomp en werkt 24/7 tot -7°C! Dus ook bij slecht weer en als het donker is, wordt er 4x meer energie opgewekt dan door een PV-paneel.

Ontdek tijdens Building Holland ons nieuwe Qpanel. We zijn te vinden op stand 10.45. Voor kaarten, klik hier.