Binnenkijken bij een duurzame woning

Binnenkijken bij een duurzame woning

1 november 2019

Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn en waar veel keuzes bij komen kijken. Wel die zonneboiler aanschaffen of toch even wachten tot er iets nieuws op de markt komt? Wachten op een wijkaanpak of kun je ook zelf al beginnen?

 

Het bezoeken van een duurzame woning tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november kan een goede eerste stap zijn om kennis op te doen. Huiseigenaren stellen dan gastvrij hun woning open en vertellen graag over hun aanpak en welke keuzes zij gemaakt hebben. Zij laten anderen graag zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Van aardgasvrij wonen tot dak- en gevelisolatie, en van monumentaal wonen tot slimme nieuwe woningen uit 2019.

Laat je inspireren door duurzame woonverhalen van gastvrije huiseigenaren. In de afgelopen jaren hebben al duizenden mensen duurzame woningen bezocht en op deze manier waardevolle en onafhankelijke informatie gekregen.

Op www.duurzamehuizenroute.nl kan je zien welke woningen te bezoeken zijn tijdens de Duurzame Huizen Route. Vanwege de grote belangstelling is vroeg inschrijven een aanrader. Want vol is vol!