Terugblik Duurzaam Verwarmd 2018

Terugblik Duurzaam Verwarmd 2018

26 maart 2018

Voor het derde achtereenvolgende jaar stonden wij op de Solar Solutions beurs te Haarlemmermeer. Dit jaar voor het eerst onder de vlag van ‘Duurzaam Verwarmd 2018’, speciaal in het leven geroepen voor de warmtesector.

Recordaantal bezoekers
Met een bezoekersaantal van 7.221, was dit de best bezochte editie ooit. Ook onze stand was drukbezocht. Van particulieren tot adviseurs en conceptontwikkelaars, iedereen was onder de indruk van de Nero. Wij hebben dan ook veel leuke maar zeker ook interessante gesprekken gevoerd.

Innovation Award 2018
Op de tweede dag hebben wij de Innovation Award 2018 binnengesleept met onze Nero collector. De vakjury raakte overtuigd van het installatiegemak, de esthetiek en de moeilijkheidsgraad van het fabriceren van de Nero. Op deze punten is de Award toegewezen aan de Nero. Na 3 jaar bloed, zweet en tranen tijdens het ontwikkelproces, voelt dit toch wel als erkenning voor ons innovatieve karakter. Wij zullen het hier dan ook zeker niet bij laten.

Na afloop van de beurs hebben wij de overwinning gevierd met een overheerlijke pizza.

Al met al was het voor ons een zeer geslaagde beurs en wij kunnen dan ook niet wachten tot volgend jaar.