Solar Solutions 2018

Solar Solutions 2018

15 januari 2018

Bezoek ons op de beurs

Op 21 & 22 maart 2018 staan wij op de Solar Solutions beurs in de Expo Haarlemmermeer.

Het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux. In 2017 werd de beurs bezocht door 5.132 personen. In 2018 zal de elektrificering van verwarmingssystemen een belangrijke plaats innemen op de beurs.

Nero

Wij staan op de beurs met onze nieuwe collector: Nero. Met een hoogte van 40 mm is hij specifiek ontwikkeld om volledig inpasbaar te zijn met PV-panelen op het dak. De lengte bedraagt 1640 mm en de breedte 990 mm. Daarnaast heeft hij een gewicht van 23,4 kg en is het de lichtste collector die wij ooit hebben ontwikkeld. De aansluitingen zijn naar het midden verplaatst en kunnen zonder gereedschap worden geïnstalleerd. De kleur van de collector is Full-Black en dit komt overeen met het overgrote PV-gedeelte. Waardoor het op je dak eruit ziet als één geheel. Geen hoogte- en kleurverschil meer. Dit waren belangrijke uitgangspunten bij de ontwikkeling van de collector. De collector heeft een rendement van 3 GJ per jaar. Dit is evenveel als de opbrengst van 2 PV-panelen.