De volgende generatie zonnecollectoren

De volgende generatie zonnecollectoren

15 januari 2018

Nero, For The Next Generation.

It’s all-in the name. Nero. De eerste Full-Black zonnecollector ter wereld op PV-paneel formaat is nu hier. Geen hoogteverschil meer op je dak tussen de verschillende technieken. Maar een mooi geïntegreerd geheel. De collector is uitermate geschikt voor het maken van tapwater, maar ook voor de overgang naar een energieneutrale woning. De energiebranche is constant in beweging en hiermee geven wij antwoord op een esthetisch dak.

Afgelopen donderdag 18-01-2018 hebben wij een exclusief launch event gehad, met hierbij de onthulling. Bekijk hier binnenkort de volledige introductie op 18-01-2018 terug.

Nero

Specificaties

Met een hoogte van 40 mm is hij specifiek ontwikkelt om volledig inpasbaar te zijn met PV-panelen op het dak. De lengte bedraagt 1640 mm en de breedte 990 mm. Daarnaast heeft hij een gewicht van 23,4 kg en is het de lichtste collector die wij ooit hebben ontwikkelt. De aansluitingen zijn naar het midden verplaatst en kunnen zonder gereedschap worden geïnstalleerd. De kleur van de collector is Full-Black en dit komt overeen met het overgrote PV-gedeelte. Waardoor het op je dak eruit ziet als één geheel. Geen hoogte- en kleurverschil meer. Dit waren belangrijke uitgangspunten bij de ontwikkeling van de collector. De collector heeft een rendement van 3 GJ per jaar dit is evenveel als de opbrengst van 2 PV-panelen.

Beschikbaarheid

De Nero is beschikbaar van 01-03-2018 en kan vanaf nu gepre-orderd worden. Raadpleeg één van onze verkooppunten voor meer informatie.